Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі фахівці Дніпроводоканалу навчаються протидіяти небезпечним ситуаціям

З початком повномасштабного вторгнення росії питання безпеки праці набуло нового значення. Тисячі підприємств продовжують функціонувати, незважаючи на щоденні ризики та випробування. Одне з таких підприємств — Дніпроводоканал. До Дня охорони праці фахівці КП спільно з Південно-східним міжрегіональним управлінням Державної служби України провели навчально-тренувальні заняття.

Іван працює на КП «Дніпроводоканал» вже півтора роки, він слюсар аварійно-відновлювальних робіт. Каже, його праця хоч і складна, але підходить до обов’язків він із задоволенням.

Іван, слюсар КП «Дніпроводоканал» ДМР: «Якщо робота, треба, щоб робота подобалась, по- любому. Всі дружні, колектив завжди хороший».

Та щоб підтримувати високий рівень професіоналізму, доводиться регулярно вчитись.

Іван, слюсар КП «Дніпроводоканал» ДМР: «Ну, ми навчаємся два рази на тиждень, правила опуску до колодця, як поводитися, як проводити аналіз зовнішнього середовища».

До Дня охорони праці з метою профілактики, попередження нещасних випадків, сьогодні у місті провели навчання. Це спільна з Південно-східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці ініціатива.

Інна Роменська, начальниця відділу охорони праці КП «Дніпроводоканал» ДМР: «Будуть виконані учбово-тренувальні заняття по темі «Безпечне проведення газонебезпечних робіт» з дотриманням усіх вимог по безпечній підготовці і безпечному проведенню цих робіт».

Особливо такі заходи важливі під час повномасштабної війни, наголошують організатори. Додають: створити належні умови праці у воєнний час — надскладне завдання.

Антон Чегринець, представник Південно-східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці: «Ми постійно проводимо превентивні заходи і проводимо консультації зі всіма підприємствами нашої держави та регіону».

Проводились і тематичні бесіди з працівниками. Тим самим організатори привертали увагу кожного фахівця до актуальних проблем сьогодення.

Читайте також: Дніпрянин кинув “коктейль Молотова” в електриків, які приїхали спилювати дерева