Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі для учасників Університету третього віку організували літній бал просто неба

Відень у середмісті Дніпра. Класична музика, танці та вишукані сукні. В одному з міських парків провели літній бал для учасників Університету третього віку. 

З посмішкою Володимир спостерігає за своєю дружиною, яка вальсує. Розповідає, кохана ретельно готувалась до балу — підбирала вбрання, репетирувала танець.

Володимир Каток, гість балу: «Для неї — це справжня насолода. В такий важкий час дуже важливо, що люди можуть ненадовго забути про жахи навколо і жити повсякденним життям».

А пані Людмила завітала на літній бал у пошуках гарного настрою.

Людмила Єршова, гостя балу: «Це дуже потрібно нам зараз, тому що ми не замкнені в хатах, а ми в колективі, спілкуємось, танцюємо і прославляємо свою країну».

Відпочити і потанцювати зібрались кілька десятків слухачів УТВ. Понад десяток класичних танців віденського балу представили учасники гуртку «Веселка».

Маргарита Прядка, представниця департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР: «У нас вже був зимовий і осінній, ось дійшли до літнього на свіжому повітрі. Така атмосфера, вона наштовхує на щось романтичне».

Наприкінці балу обрали Короля і Королеву, а також виконали гуртом танцювальний флешмоб.

Читайте також: Каналізаційна халепа та зруйновані дороги: як вирішити проблеми