Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі для ОСББ та ЖБК організували конкурс в межах акції #ЧистийДніпро

Прибирай та вигравай. У Дніпрі для ОСББ та ЖБК в межах акції #ЧистийДніпро організували конкурс. Хто найкраще причепурить прибудинкову територію, може виграти призи, а саме — техніку та інвентар для прибирання

Олександр — житель 172-го будинку по вулиці Робоча. Разом із сусідами опікується тамтешньою зеленою зоною. Чоловік каже, такі роботи не тільки піднімають настрій, а й об’єднують мешканців. А призи додатково мотивують.

Олександр Циб, дніпрянин: «Дуже хочемо, щоб навколо було гарно, красиво. Якщо вдасться виграти подарунок в рамках конкурсу «Чистий Дніпро», то це нам дасть ще натхнення, ми отримаємо спорядження, яким буде більш зручно прибирати».

Голова ОСББ Марина Маламуш каже, мешканці відповідально доглядають територію — висаджують квіти, підрізають дерева, лагодять дитячий майданчик. Сьогодні ж — масштабні роботи.

Марина Маламуш, голова ОСББ «ЮДАМ»: «Все, що зроблено у дворі — всі клумби — це все зроблено людьми з різних під’їздів. Навіть пофарбовані скати — це також робили самі. У нас є баба Люба, якій 85 років, але вона відповідально слідкує за квітами».

Цьогоріч тих, хто доглядає за прибудинковими територіями, вирішили заохотити призами. Умови прості: достатньо організувати суботник та викласти фото з хештегом акції «Чистий Дніпро».

Вікторія Базишина, головна спеціалістка відділу Департаменту з питань самоорганізації населення ДМР: «Конкурс буде проводитися до 15 травня. Після 15 травня ми виберемо 5 активних учасників, які набрали найбільше коментарів та вподобайок під своїми постами, і ще 10 учасників конкурсу, ми подаруємо їм невеличкі подарунки».

Переможці отримають якісну техніку для прибирання та ремонтів території.

Читайте також: У Дніпрі проводять ремонти міських котелень та їх модернізацію