Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі для діток ВПО та захисників влаштували свято у метро і презентували спеціальні ялинки

Новорічне свято на глибині понад сто метрів. У дніпровському метрополітені встановили живу ялинку. Для дітей переселенців влаштували святкову програму. 

У дніпровському метро для дітей переселенців організували святкову програму. Глибина підземної станції «Вокзальна» 105 метрів.

Дар’я Біла, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради: «Сьогодні в нас зараз виступають зразкові колективи з закладів позашкільної освіти, неймовірно творчі та талановиті діти, які заряджають і себе, і всіх діточок, які прийшли. Ви можете помітити, наскільки діти сумують за сценою, за великими сценами».

У холі встановили велику живу ялинку і 60 маленьких — у горщиках.

Ірина Козлова, заступниця директора департаменту екологічної політики Дніпровської міськради: «Ми закупили ці ялинки в нашому ботанічному саду, були проінформовані щодо їх зберігання, і будемо на наступному тижні висаджувати в одному з парків Дніпра».

У метро облаштували фотозону. Для дітей провели веселі конкурси.

«Дуже класно, що під час війни роблять люди такі заходи для дітей, щоб вони не втрачали віру у свято і нашу перемогу. Нас було двоє, стояла дівчинка і треба було крутитися, хлопати. І коли казали «іграшка», треба було її схватити».

Ялинки придбали на виручені від продажу макулатури кошти. Збирали школярі, студенти і працівники комунальних позашкільних закладів.