Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі демонтували незаконно побудований торгово-виставковий комплекс

У Дніпрі за рішенням суду знесли споруду на житловому масиві Перемога. Власник мав зробити на ділянці рекреаційну зону. Натомість почав зводити торговельний центр. 

Дмитро Тичинський, старший державний виконавець Соборного відділу ДВС у Дніпрі: «За рішенням господарського суду Дніпропетровської області, яким забов’язано боржника звільнити земельну ділянку шляхом знесення будівлі, що на даний час і буде відбуватися».

Земля використовувалась не за призначенням, кажуть у міськраді. Дозвіл видали для здійснення рекреаційних робіт. Власник же не дотримався правил і на цій землі хотів звести торговельний комплекс. Зафіксували це представники міськради Дніпра під час перевірки.

Вадим Дерило, заступник начальника відділу контролю та виконання судових рішень Дніпровської міської ради: «Вказана земельна ділянка використовується не за цільовим призначенням. Було проведено перевірку в реєстрі речових прав. Встановлено, що вказані будівлі зареєстровані в правовласності за вказаним підприємством. Потім проведена перевірка та встановлено, що підставами для виникнення правовласності були підроблені документи».

На момент знесення незаконного будівництва власник на місце не приїхав. Усю документацію йому відправили поштою. Витрати за демонтажні має відшкодувати власник цього об’єкту.

Читайте також: «Проблема зараз по всій країні»: Філатов розповів, чому дороги у Дніпрі не ремонтують як раніше