Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі демонтують незаконні тимчасові споруди, утилізують рекламні засоби – рішення виконкому

16 січня у Дніпрі відбулося засідання виконкому міськради. У режимі онлайн члени виконкому  серед іншого надали дозвіл на виконання проєктних робіт щодо реконструкції нежитлових приміщень для створення спортивно-навчального центру дитячо-юнацької спортивної школи №2.

Також дозволи зарахування на позабалансовий рахунок комунального підприємства «Розвиток територій міста» безхазяйних дитячих майданчиків для того, аби можна було їх обслуговувати.

Ухвалили рішення щодо демонтажу тимчасових незаконних споруд та/або об’єктів сфери споживчого ринку, відпочинку та сфери послуг у місцях загального користування. Власники повинні самостійно їх прибрати та привести земельні ділянки на місцях демонтованих об’єктів до попереднього стану. У разі невиконання, департаменту з питань торгівлі та реклами та підпорядкованого йому комунальному підприємству «Дніпровські активи» доручено провести демонтаж за адресами: просп. Івана Мазепи, 31; просп. Миру 49-А, Донецькому шосе, 124-Г.  

«Також надали дозвіл на утилізацію рекламних засобів. Раніше їх демонтували, але їхні власники за ними так і не звернулися. Вони більше, ніж пів року знаходилися на зберіганні. А зараз їх вже можуть утилізувати. Надали дозвіл на приватизацію кімнат у гуртожитках, внесли зміни до складу комісії, яка обстежує пошкоджені через ворожі ракетні обстріли будинки», – прокоментував секретар міської ради Олександр Санжара.

Читайте також: «І красиво, і москаля можна зв’язати»: у Дніпрі пройшов майстер-клас з плетіння паракордових браслетів