Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі демонтують незаконні тимчасові споруди – рішення виконкому 

19 грудня у Дніпрі відбувся виконком міськради. У режимі онлайн члени виконкому попередньо погодили перелік проєктів рішень міської ради, які будуть внесені на чергову сесію.

На засіданні члени виконкому серед іншого ухвалили рішення щодо демонтажу тимчасових незаконних споруд та/або об’єктів сфери споживчого ринку, відпочинку та сфери послуг у місцях загального користування. Власники повинні самостійно їх прибрати та привести земельні ділянки на місцях демонтованих об’єктів до попереднього стану. У разі невиконання, департаменту з питань торгівлі та реклами та підпорядкованому йому комунальному підприємству «Дніпровські активи» доручено провести демонтаж за адресами: 

1. Вул. Базова, 8 – тимчасова споруда; 

2. Просп. О. Поля, 82 – тимчасова споруда; 3. Вул. Семафорна, 21 – тимчасова споруда; 4. Пров. Парусний, 7 -А – шість тимчасових споруд; 

5. Вул. Набережна Перемоги, 46 – тимчасова споруда «Водомат»; 

6. Просп. Гагаріна, 118 – тимчасова споруда «Водомат»; 

7. Вул. Робоча, 89 – тимчасова споруда «Водомат»; 

8. Просп. Героїв, 10 – тимчасова споруда; 

9. Просп. Героїв, 20-Б – тимчасова споруда; 10. Вул. Калинова, 12 – тимчасова споруда; 11. Вул. Яскрава, 19 – тимчасова споруда «Закарпатські вина»; 

12. Вул. Степана Рудницького, 1 – тимчасова споруда. 

«Затвердили тариф на теплову енергію для одного з постачальників міста; види безоплатних суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. Відповідний перелік регулярно затверджуємо. Якщо людину притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, то вона може працювати на міських об’єктах — прибирати, допомагати. Затвердили порядок надання продуктів харчування для ВПО, які зареєстровані у Дніпрі і мешкають у місцях компактного проживання, або які перебувають у складних життєвих обставинах. Розглянули багато житлових питань, адресацію будинків. Дозволили перепоховання останків військовослужбовців та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання», — прокоментував секретар міськради Олександр Санжара.