Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі чоловік, вийшовши з таксі, провалився у люк

Виходив з таксі і провалився у люк. Нещодавно у Дніпрі на Старокозацькій чоловік впав у триметровий каналізаційний колодязь. Автомобіль зупинився на автопарковці біля військового шпиталю. Чоловік, виходячи з авто, просто не помітив діри під ногами. Хто відповідальний за незачинений каналізаційний люк на території парковки – власник ділянки, оператор паркування або сусідній готель?

Старокозацька, 63. Саме тут на парковці декілька днів тому чоловік виходив із таксі та просто провалився у відкритий каналізаційний люк глибиною майже три метри. Через падіння постраждалий отримав сильний забій стегна та коліна. Виникає питання, чому у центрі міста опинився відкритий каналізаційний колодязь та хто відповідатиме за інцидент?

Каналізаційний люк та прилегла територія, як повідомили в інспекції з благоустрою, належать товариству з обмеженою відповідальністю «Дніпро Офіс Плюс». Зв’язатися з компанією неможливо, адже вказаний на офіційному сайті номер – недійсний. 

На утриманні цієї ж фірми готель, що розташований навпроти відкритого люку. За версією комунальників, саме він має опікуватися за триметрову діру на місці колодязя. Але там не квапляться брати відповідальність на себе.

Роман, адміністратор: “Цей момент вирішують комунальники, як мені сказало керівництво, я сам не несу відповідальності. Протягом двох днів повинні вирішити це питання”.

“Вони поставлять або заб’ють якусь кришку, правильно?”

“Так, заб’ють кришку і все”.

“А хто за це відповідатиме?”

“Особисто ми, як готель, не несем відповідальність за ось той будинок та за цю територію”.

Територіально – це парковка. Після розмови з адміністратором готелю, звертаємося до представників департаменту транспортної інфраструктури. Чи на має оператор стосунку до провалля коло одного з паркомісць?

Дарина Даніелян, представниця Департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: “Ні оператор з паркування «Парк сервіс груп», ні комунальне підприємство транспортної інфраструктури міста не повідомили про те, що там могли проводитись якісь ремонті роботи. Також є варіант, що кришку люка могли просто вкрасти.

Тож хто винен у падінні пасажира таксі в самому центрі міста? Поки колодязь огородили кольоровим парканом. Зі слів транспортників, незабаром там установлять нову залізну кришку.

Дарина Даніелян, представниця Департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: “Якщо житель міста бачить таку ситуацію, то можна звернутися до комунального підприємства “Транспортна інфраструктура міста” і цю інформацію буде передано до оператора”.

Тим часом потерпілий звернувся у поліцію за фактом свого піке у люк.