Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі чоловік підпалив власну квартиру

Мешканці будинку на проспекті Калнишевського скаржаться на власного сусіда. Чоловік через необережність в черговий раз влаштував пожежу в квартирі. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та пошкодив вікна. 

«Коротше, у Михайла там пожежа. Дві пожежні заливають це все, вікна повипадали».
«А що підпалилося? Я прийшов. Я не зрозумію. Як? Я все загасив і пішов».

Михайло мешкає на проспекті Петра Калнишевського. Не вперше завдає «незручності» своїм сусідам. За словами очевидців, родичі чоловіка уникають.

Ганна Акімова, мешканка будинку: «Він хвора людина. І весь час ми ось так страждаємо. Вони його женуть, а йому ж потрібна допомога, він хвора людина. А вони женуть його, не допомагають. Скільки вже зверталися, просили, а воно нічого не дає».

Ірина, мешканка будинку: «Щоразу то булочки смажить, як він каже, то якісь пиріжки. Запалив та запалив. Ну, чи можна запитати у людини щось? Він так нас не ображає, він такий спокійний. Ну, те що він палить, палить…»

В черговий раз Михайло влаштував пожежу.

Валентина, мешканка будинку: «Почула запах гару. Ми вже знаємо, що це може бути Мишко, бо вже траплялися випадки. Почали стукати у двері, я привідкрила двері і побачила дим звідти».

На місце прибули надзвичайники. Обійшлося без постраждалих.

Сергій Ковтонюк, речник ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області: «О 13:34 займання локалізовано та о 13:40 ліквідовано. Вогнем знищено домашнє майно в кімнаті квартири на площі 2 м2».

Сусіди сподіваються, що родичі Михайла все ж прийдуть на допомогу чоловіку. А загоряння перестануть бути звичною справою.