Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі бригади «Міськзеленбуду» розчищають територію після обрізання гілок, видалення аварійних дерев

У дворі по просп. О. Поля, 76-Б бригада КП «Міськзеленбуд» омолоджує, обрізає та видаляє аварійні дерева. Роботи проводять за зверненням мешканців.

За словами садівника ділянки Правобережна-2 КП «Міськзеленбуд» Віктора Іщука, працівники омолоджують місцеві каштани. Нині якраз сприятливий період для таких робіт. А у дворі поруч, на вул. Ушакова, видалили аварійне дерево.

«При омолодженні видаляємо близько 30 % крони. Гілля та стовбури дерев одразу утилізовуємо за допомогою подрібнювача. Після таких робіт прибраємо за собою територію. Виникають такі випадки, коли не одразу виходить це зробити через різні причини. Зокрема  несправність техніки, погодні умови. Тоді акуратно складуємо гілля і приїжджаємо за першої же нагоди. Але обов’язково очищуємо за собою територію. Підкреслюю, що наші бригади прибирають лише там, де вони виконали роботи чи після буревію наприклад. Якщо хтось інший обрізав гілля, то він і повинен його самостійно і прибрати», – підкреслив Віктор Іщук.

Місцева мешканка Ольга схвалює роботу міськзеленбудівців.
«Дуже добре, що видалили це аварійне дерево поруч з будинком. Воно було геть сухим. Кора вже з нього постійно сипалася. А при сильних поривах вітру, буревіях проходити взагалі було страшно. Тому дуже добре, що бригада його видалила і одразу ж його подрібнюють. Словом, територія буде чистою. Так і повинно бути. Молодці!» — додала пані Ольга.

Читайте також: Евакуація чотирилапих: історія лабрадора Грея із понівеченого Оріхова