Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі боржникам почали відключати водопостачання

Сьогодні черговий по місту Юрій Гамазинський, директор КП «Дніпроводоканал» перевірив роботу спеціалізованої бригади по обмеженню послуги водопостачання, яка працює у приватному секторі Чечелівського району м. Дніпра. На вулиці Героїв УПА сьогодні розпочалися роботи згідно графіку відключень абонентів-боржників приватного сектору Чечелівського району. Заборгованість за послуги централізованого водопостачання даних абонентів складає близько 50 тис. грн.

У березні в цьому районі вже проводилось обмеження послуг, але Абонентською дільницею все рівно була проведена роз’яснювальна робота з абонентами-боржниками державного та приватного сектору про необхідність сплати за послуги централізованого водопостачання та водовідведення, про важливість вчасної передачі показників лічильників та необхідність проведення державної повірки. Співробітниками абонентної служби Чечелівськогорайону поштою було відправлено 548 листів абонентам-боржникам з повідомленням про обмеження послуг у разі несплати заборгованості. Також підготовлені документи на загальну суму 539 768,54 грн по боржникам, які не йдуть на співпрацю з підприємством в частині погашення боргів, для подальшого проведення претензійно-позивної роботи. У березні на абонентській дільниці працівниками КП «Дніпроводоканал» укладено договори про реструктуризацію боргу на загальну суму 52 078,77 грн.

Також Юрій Гамазинський зазначив, що за березень місяць по місту Дніпро 70-ти споживачам було обмежено послугу водопостачання. Загальна сума заборгованості за цими адресами складає 1 476 829,36 грн. Станом на кінець березня 14-ом абонентам було відновлено послугу через повну сплату заборгованості на суму понад 150 тисяч грн. Також загалом по місту, було укладено 65 договорів реструктуризації боргу

Читайте також: Шпигувала за бойовими літаками ЗСУ поблизу Кривого Рогу: СБУ затримала російську агентку