Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі аварійні бригади «Дніпроводоканалу» оперативно усувають пошкодження на мережах

У Дніпрі на узвозі Близнюківському, 4-А бригада комунального підприємства «Дніпроводоканал» ремонтує аварійну ділянку водопроводу.

За словами начальника зміни дільниці № 5 Соборного району КП «Дніпроводоканал» Віталія Селезня, був витік води на проїжджу частину. Мешканці повідомили про це на гарячу лінію міськради.

«Оперативно приїхали на місце. Зараз проводимо розкопувальні роботи. Добираємося до місця пошкодження. Ймовірно тут стався порив на водогоні діаметром 200 мм. Як правило, аби усунути аварійність, проводимо зварювальні роботи. Техніка й матеріали в наявності. Мешканці приватного сектору цього узвозу тимчасово відключені від водопостачання, аби ми змогли виконати ремонт. Плануємо до кінця дня все зробити, а відтак – одразу підключити мешканцям воду», – зазначив Віталій Селезень.

Щодня аварійні бригади «Дніпроводоканалу» виконують у середньому 65 заявок з контакт-центру, пов’язаних із водопостачанням  та водовідведенням.

Щодо аварійних ситуацій, пов’язаних із водопостачанням та водовідведенням, можна звертатися на Єдину гарячу лінію міськради.

Її телефони: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Читайте також: Ірина Кульбач отримала медаль «За заслуги перед містом»