Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі 23 серпня пройде аукціон цифрового арту

У Дніпрі пройде перший  в історії аукціон цифрового арту. Усі кошти, які зберуть 23 серпня, підуть на придбання рятувальних рюкзаків для наших парамедиків.

Мова йде про мистецький проект сестер Гаєвих “..І на попелі проростуть квіти”, який створено під час війни. Це орнаменти, в яких зашито генетичний оберіг нації. Вони основані на вишивці цивільного одягу Козацької Старшини 17-18 ст.

Саме у Дніпрі сестри вперше презентують свою монохромну колекцію бренду GA.EVA “Трансформація”. Також пройде аукціон цифрових лотів, де можна позмагатись за придбання єдиних у своєму екземплярі речей одягу, аксесуарів й унікальні цифрові твори та їхні NFT tokenu.

А включно до 6 вересня у Дніпрі можна буде відвідати майстер-класи по стародавнім українських технікам, послухати лекції та ознайомитися з капсульною колекцією жіночого одягу.

Мета – зібрати 242 200 гривень на придбання 20-ти парамедичних рюкзаків стандартів ТССС (Тactical Combat Casualty Care). Це загальноприйнятий світовий стандарт військової догоспітальної допомоги. Кожен із таких рюкзаків здатен врятувати 10-12 наших захисників на полі боя.