Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У День святого Валентина дніпряни зможуть одружитись вночі

Такий подарунок на День закоханих потенційним молодятам зробив Мін’юст. 14-го лютого , у рамках акції «Кохання поза часом», зареєструвати шлюб можна буде з восьмої ранку і аж до опівночі. Долучитись до акції зможуть закохані по всій Україні, зокрема у Дніпропетровській області у цей день працюватимуть 6 РАЦСів. Але побратись вночі вийде у тих молодят, які подали заяву за місяць до події.

– Звісно, ми не могли без сюрпризів. Для  імпульсивних закоханих діє акція «Шлюб за добу», – розповідає начальник Шевченківського РАЦСу Яна Шапіро. – Подати заяву необхідно мінімум за один день до одруження.

Таким молодятам Мін’юст пропонує на вибір три святкові локації: Дніпровський планетарій, Будинок органної та камерної музики та Будинок юстиції.

– Кожна пара сама обирає, у якому стилі зробити церемонію, – додає головний спеціаліст відділу державної реєстрації актів громадянського стану Катерина Дацько. – Це може бути весілля у стилі джаз, церемонія під зоряним небом планетарію або мінімалістичне одруження у Будинку юстиції.

Перелік РАЦСів, у яких будуть проводити церемонії, опублікований на сайті Міністерства юстиції.