Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Чкаловому на Нікопольщині з’явиться новий дитсадок

default

У Чкаловому, що на Нікопольщині, реконструюють колишню недобудову. Туди перенесуть дитсадок «Берізка». Заклад зможе прийняти 80 вихованців. Нині дитсадок розташований у будівлі, яку звели за часів Радянського Союзу. Приміщення розраховане на 28 дітей, але там виховуються 43 дитини. Нова будівля дитсадка – це 5 корпусів, поєднаних переходами. Кожен буде мати окремий вхід. У групах облаштують спальні, ігрові. Буде і велика зала для свят, занять музикою і фізкультурою. Окремо – харчоблок з їдальнею, приміщення для зберігання продуктів та  пральня.

Нікон Білокур, представник підрядника: “Мы преступили активно к фасадной части этого садика. Сейчас активно  производится покраска здания и нанесение  отделочного материала, барашка, чтобы садик имел законченный вид по наружной части конструкции».

Тетяна Шевченко, директорка дитсадка: “Всі чекають. Вже все село так його жде, цей новий дитячий садок, це не передать. Вісі працівники, всі-всі чекають, мамочки. Даже естетичний вид групи, спальної кімнати, уже буде підіймати настрій не тільки дітям, вихователям, всім працівникам, а й дітям. Прийти, зайти в нову будівлю».