Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У будівлі Льодової арени в Дніпрі невідомі вночі побили вікна

У будівлі Льодової арени в Дніпрі вандали побили вікна. Інцидент трапився в ніч на 7 квітня. Подібне сталося вперше за понад 10 років. Заяву до поліції уже подано…

«Оце ось перше скло, яке розбили цієї ночі. Ну, ймовірніше, що кидали камені».

Працівник Льодової арени Дніпра, В’ячеслав, показує наслідки нахабного нальоту вандалів. Злочинці побили вікна на лицьовій частині будівлі. Подібне сталося вперше за більш ніж 10 років.

«Доведеться це все змінювати. Скло дуже дороге, ще не знаємо, скільки це буде коштувати».

Льодова арена — єдине місце у Дніпрі, де діти мають змогу займатися зимовими видами спорту на льоду. Постійно тут тренуються приблизно 300 дітей віком від 3 і до 18 років.

Ярослава, дніпрянка: «Насправді навіть немає припущень, хто це міг би зробити. Людям просто, мабуть, нема чим зайнятися, і отак роблять… Тут займаються діти, фестивалі проводяться, змагання. Дитячий центр, можна так назвати. А тут таке відбувається».

В’ячеслав Трегуб, головний енергетик льодової арени Дніпра: «Викликали поліцію, до поліції подано заяви. Ну, а далі будемо вже по ходу вирішувати це питання, як станеться. Але все одно треба буде замовляти десь склопакети нові. Ну, а тимчасово зробимо, щоб ніхто не поранився».

Працівники арени вже подали заяву до поліції, правоохоронці розшукують злочинців.

Читайте також: У Дніпрі відправили під варту священика, який розбещував власних доньок