Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Бородянці врятували покинутого кота з багатоповерхівки, в яку влучила ворожа ракета

2 травня рятувальники та зоозахисники врятували з понівеченого дому у Бородянці кота. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у телеграм-каналі.

«Бути орком = покинути своїх вбитих бурятів гнити в українській землі, бо руки зайняті поцупленою пральною машинкою. Бути українцем = побачити у вщент зруйнованому будинку самотнього кота і бити на сполох. Організувати рятувальну операцію з визволення нещасної тварини і не здатися», – повідомили рятувальники.

Бідну тварину помітили активісти організації «ЗооПатруль»  на сьомому поверсі зруйнованої багатоповерхівки в Бородянці. Про це представники організації повідомили на сторінці в Instagram.

«Бути українським рятувальником = пригнати з іншого міста таку необхідну для порятунку кота автодрабину і зняти бідолашного з висоти сьомого поверху. Бути українцями = бути ЛЮДЬМИ і відчувати відповідальність за тих, кому важко. Допомагати. Рятувати. Воювати. Перемагати. Дякуємо ЗооПатруль і всім, хто тримав кулачки за цього котика. Кажуть, що руді приносять удачу. Тож нехай вона супроводжує кожне добре серце, яке долучилося до цієї неймовірної рятувальної операції», – сповістили у ДСНС.