Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У боях з окупантами загинув ветеран із Жовтих Вод

25 листопада у Жовтих Водах провели в останню путь старшого матроса, учасника АТО Владислава Скрипніка. Після отриманого бойового поранення та лікування в госпіталі він помер вдома, повідомляють у міській раді.

Владислав Скрипнік народився 13 жовтня 1984 року. Вчився у КЗЗСО №10, потім – у Західно-Дніпровському центрі профтехосвіти, отримав професію муляра. Працював у Жовтих Водах.

У 2016 році підписав контракт зі Збройними силами України, служив на посаді номера обслуги. Пройшов АТО, мав статус учасника бойових дій.

Удруге на передову Владислав Скрипнік пішов 20 червня, служив стрільцем. Під час одного з боїв отримав поранення, лікувався у госпіталі, потім приїхав додому, де помер 17 листопада.

Владислав Скрипнік нагороджений відзнакою Президента України П.Порошенка «За участь в антитерористичній операції», Подяками Миколаївської ОДА «За вірність військовій присязі», підрозділу Морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ «За високі результати в бойовій підготовці», командування ВМС ЗСУ «За зразкове виконання бойових задач, самовідданість і стійкість».

Читайте також: Борис Філатов відвідав місце ракетного удару по Дніпру