Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У боях з окупантами загинув 43-річний гранатометник з Дніпропетровської області


У боротьбі за українську незалежність на полі бою загинув  гранатометник Володимир Галицький, який мешкав у місті Апостолове. Йому було 43 роки, повідомляє Криворізька районна державна адміністрація.
 
Володимир Євгенійович – мешканець міста Апостолове, був мобілізований до Збройних Сил України на другий день після повномасштабного вторгнення рф. Мужній та принциповий, він користувався авторитетом серед бойових побратимів та усіх, хто його знав.
 
«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю глибоке співчуття рідним та близьким загиблого героя. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі. За наше мирне щасливе майбутнє Володимир віддав найцінніше, що є у людини – життя. Низький уклін батькам за такого сина. Ми завжди пам’ятатимемо про ту важку ціну, яку сплачено за майбутнє нашої Батьківщини… Світла пам’ять Герою», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Також читайте: Окупанти вдарили ракетами по лікарні на Харківщині, загинув лікар