Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«У 2023-му – зосередились на проєктах для допомоги ЗСУ». Звіт Молодіжної ради Дніпра за рік

Молодіжна рада Дніпра відзвітувала про свою діяльність у 2023. «Цьогоріч ми зосередились на великих проєктах на допомогу ЗСУ. Перший – «Постріл помсти», де залучення донатів від людей в обмін на особисті написи на снарядах з привітанням ворогові. Нині залучили майже 400 тисяч донатів. Гроші йдуть на допомогу військовим», – розповідає  в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський.

Друга ініціатива – FRONTPOWER. «Виготовлення повербанків з одноразових електронних сигарет. У нас було 10 точок збору, отримали вісім тисяч «одноразок» та з них вже виготовили 54 павербанки», – додала голова Молодіжної ради Дніпра Дар’я Бичишина.

Також молодь Дніпра долучилася до акції «Здай вторинну сировину – зігрій теплом військових». Спільно з департаментом екологічної політики. Виручені кошти від здачі вторсировини пішли на допомогу нашій українській армії.

Найцікавіше – стажування у міській раді Дніпра та КП міста. «У День місцевого самоврядування молодь приходить на «роботу» до департаментів та управлінь міської ради. Таким чином розуміють, як працюють посадовці, з чого складається їхній робочий день. Це цікава практика, коли у подальшому можна прийти працювати до мерії», – додав Сергій Луденський.

Молодіжна рада Дніпра – інструмент «голосу», який дає можливість почути молодих людей місцевою владою й допомогти реалізувати масштабні ініціативи. «Коли я прийшов до Молодіжної ради Дніпра, я не розумів, що може молодь запропонувати міській владі. Але коли моє слово почули, зрозумів: ти можеш взаємодіяти з управліннями, КП – тим самим робиш масштабні великі проєкти для великої кількості людей», – підсумував представник Молодіжної ради Дніпра Максим Вишневський.

Детальніше – за посиланням. 

Читайте також: У Дніпрі продовжує роботу безкоштовний соціальний проєкт “Університет третього віку”