Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У 173 будинках Дніпра ведуться ремонтні роботи за програмою співфінансування

Черговий по місту Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК.

Міська програма співфінансування поширюється на багатоквартирні будинки у Дніпрі, які експлуатуються більше десяти років, та передбачає співфінансування робіт у будинку.
ОСББ та ЖБК достатньо зібрати 25% від вартості робіт, а 75% допоможе оплатити міська влада.

Програма розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних будинках міста Дніпра на 2021-2025 роки отримала 533 заявки на 2023 рік, серед яких і виконання сантехнічних робіт.

Зараз по всьому місту проходять різні ремонти у 173 будинках – це сантехнічні роботи, ремонти електромереж, оновлення покрівель та ліфтового обладнання“, – розповів Святослав Ткаченко.

На чергуванні директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради перевірив якість виконня робіт у ОСББ “Сокіл 1678”. По програмі у будинку було проведено ремонт сантехсистем, замінено старі металеві труби на нові пластикові,

Читайте також: У Дніпрі на Кайдацькому мосту зіткнулись 4 автівкиіі