Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Турнікети для ЗСУ: у Дніпрі роблять фотосесії та збирають гроші для підтримки захисників

Скоріша перемога – бажання кожного українця. У Дніпрі пройшов благодійний захід на свіжому повітрі для дітей і дорослих. Платиш за фотосесію – волонтери закупають турнікети. Скільки грошей вдалося зібрати?

Марія – тренерка з повітряної гімнастики та пілатесу. Займається цим вже шість років. Багато її вихованців вже стали чемпіонами та призерами фестивалів.

Марина Сухач, тренерка з повітряної гімнастики: «Ми здобули десь 4-5 перемог. Але треба зважати на те, що ми нещодавно тільки відкрились, тому я вважаю, що всі наші головні перемоги — попереду. Ми поки брали участь в українських змаганнях, які проводилися в нашому місті, в Дніпрі, але плануємо обов’язково з’їздити до Львова».

Окрім викладання, Марія має цікаве хобі – фотографування. Нещодавно до неї прийшла гарна ідея – зробити благодійну фотосесію на свіжому повітрі.

Марина Сухач, тренерка з повітряної гімнастики: «Головна мета в нас була — зібрати кошти і допомогти нашому захиснику, який збирав на оптичний приціл, й він вже був беспосередньо на передовій. Тобто це було терміново та вкрай важливо зробити. Потім ми долучились до цього збору й все вийшло, і дуже швидко зібрали ці кошти. Потім ми збирали на турнікети. І я вважаю, що цілей в нас завжди буде вистачати, головне — щоб був ентузіазм і бажання далі йти».

Фотосесії пройшли вже двічі, в них взяли участь і діти, і дорослі. Марія та її команда готують третій захід.

Марина Сухач, тренерка з повітряної гімнастики: «Я хочу запросити всіх мешканців міста Дніпра — тих, хто займається повітряною гімнастикою або не займається. Тому що ми даємо пози. Показуємо, як сидіти, як позувати — нескладні. Їх може виконати кожна людина, яка ніколи не займалась».

Реквізит для третьої фотосесії вже підібрали, тож дізнатись точну дату її проведення можна в соціальних мережах. Поки не вдалося зібрати потрібну суму на турнікети, але Марина впевнена: їм це вдасться.

https://www.youtube.com/watch?v=uKb-fzHEYHM