Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Цикл від відвантаження до потрапляння на столи: компанія «Олімпіус Консалт» показала процес доставки шкільних ланч-боксів

Бути відкритими на всіх етапах приготування їжі для школярів. Компанія «Олімпіус Консалт» показала повний цикл від прийому боксів з їжею до потрапляння їх на столи до учнів. Зранку 21 вересня відвантажували ланч-бокси до школи № 67. 

«Ми щодня контролюємо якість їжі на кожному етапі. Ланч-бокси укладають до вантажівки з рефрижератором, де температура +3, +5 градусів, і везуть до шкіл. Кожен працівник компанії має медичну книжку та є санітарна спеціальна книжка транспортного засобу. Є і обов’язкові документи на продукцію (там зазначено товарно-транспортна накладна, сертифікат якості від виробника, наш сертифікат якості, дата та час технологічного процесу, дата придатності тощо)», – розповів керівник компанії «Олімпіус Консалт» Михайло Торощин. 

Далі ємності ставлять у холодильні камери шкільної їдальні. Завжди є два бокси – «холодний» та «гарячий». На кожному – маркування з датою приготування.

«Той, що гарячий, де є м’ясна страва та гарнір, за техпроцесом треба підігріти. Кожна їдальня має теплову шафу. Продукцію ставлять туди на деякий час, щоб підігріти їжу. Далі страви подаються на стіл школярам», – уточнив Михайло Торощин.

Сьогодні у ранковий прийом їжі школярам подали салат з буряка з додаванням волоського горіха, цільнозерновий хліб, рибну котлету, картопляне пюре. З фруктів – грушу, з напоїв – яблучний сік. 

«На сьогодні у школі харчуються до 300 учнів на двох перервах. Ми завжди комунікуємо з компанією «Олімпіус Консалт», щоб харчування наших школярів було якісним», – підсумувала заступниця директора з навчально-виховної роботи школи № 67 Римма Ломака.

Читайте також: У Дніпрі провели курси для цивільних та волонтерів з надання домедичної допомоги