Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Цьогоріч у Дніпрі понад півтисячі будинків взяли участь у програмі співфінансування

Черговий по місту Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР, перевірив виконання доручення міського голови з реалізації програми співфінансування ремонтів ОСББ та ЖБК.

Програма розвитку об’єднань ОСББ та ЖБК за співфінансуванням є важливою ініціативою, яка допомагає житловим об’єднанням отримувати кошти для проведення необхідних ремонтів та реконструкцій у їхніх багатоповерхових будинках.

У рамках цієї програми ОСББ співфінансує всього 25% вартості робіт, тоді як інші 75% оплачує місто. Це дозволяє зменшити фінансове навантаження на ОСББ та забезпечити більш ефективне використання коштів.

Таким чином ОСББ не лише підтримують свій будинок у справному стані, а й економлять свій час та кошти.

Цього року в програмі вирішили взяти участь понад 500 будинків, яким ми плануємо провести капітальні та поточні ремонти. На інспекції ми перевірили один із таких будинків – Житлово-Будівельний Кооператив № 351, в якому вже розпочалися ремонті роботи з відновлення м’якої покрівлі над трьома під’їздами“, – зазначив черговий по місту.

Для того, щоб дізнатися деталі участі у програмі та подати заявку на співфінансування, містяни мають змогу звернутися до департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради за телефоном: 063 340 9477

Читайте також: Геннадій Корбан: «Допомога Дніпра ЗСУ тільки збільшується»