Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Центр надання гуманітарної допомоги жінкам і дітям переселенцям у Дніпрі буде працювати за новою адресою

З понеділка, 28 березня, Центр надання гуманітарної допомоги жінках і дітям переселенцям, розміщуватиметься за новою адресою: вул. Філософська, 23 (Будинок мистецтв). До суботи центр продовжує працювати за адресою: просп. Б. Хмельницького, 14-Б (школа № 16). 

Центр працює 27-му добу і за цей час допомогу тут отримали понад 8 тис. переселенців, які приїхали до Дніпра через бойові дії на територіях їхнього мешкання. 

«Ці люди отримали у нашому центрі одноразову допомогу, зокрема гуманітарний набір з харчів, засобів гігієни, постільної білизни, ковдр, одягу. Також на території нашого центру працює педіатр, психологи», – розповіла під час брифінгу Анна Браткова, координаторка Центру допомоги жінкам і дітям переселенцям. 

Вона також подякували усім волонтерам, дніпрянам, підприємцям за всю надану допомогу: «Звертаємося до усіх, хто може допомоги, не зупинятися. Приходьте до нас з понеділка з 10:00 і реєструйтеся як волонтери. У нас немає складів, а лише видача допомоги. У середньому за день обслуговуємо 190 родин. А у новому приміщенні зможемо допомагати більшій кількості жінок і дітей. Постійно є потреба у продуктах харчування, подушках, постільній білизні, дитячих візках, великих пакунках, торбах, питній воді, нових дитячих іграшках. Тому, якщо є ресурси, з радістю приймемо для допомоги переселенцям (жінкам, дітям)».