Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Тренування у безпечних умовах: у дніпровській спортивній школі № 6 відремонтували покрівлю, яка була аварійною

У спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву № 6 (відділення дзюдо та фехтування) закінчили ремонт покрівлі, яка була аварійною. Новий сезон тренувань вихованців проходить у цілком безпечних і комфортних умовах. 

«На старій покрівлі були так звані просідання, де накопичувалася вода. А відтак — були протікання всередині будівлі, зокрема й у місцях вентиляції, у залах, де тренуються наші вихованці. Через це утворювалася пліснява. А це вже небезпечно для здоров’я дітей. Зараз маємо вже цілком відремонтований дах. Якістю робіт задоволені. Попереду зима, тому вже спокійні, що ніяка погода нам не завадить у роботі», — підкреслив директор СДЮСШОР № 6 Григорій Король.

За словами заступника директора-начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради Олександра Осипова, окрім СДЮСШОР № 6 ремонт покрівлі також виконаний у дитячо-юнацькій спортивній школі № 1 (кульова стрільба) та дитячо-юнацькій спортивній школі з кінного спорту (зимовий манеж). 

«В усіх згаданих спортивних школах протікав дах, а відтак був і грибок. Тому, аби усунути аварійність, зробили поточний ремонт. Нині оновлення тривають у тирі спортивної школи № 1 (кульова стрільба). У планах ще зробити поточний ремонт приміщення дитячо-юнацької спортивної школи № 2», — додав Олександр Осипов.

Читайте також: Доступність та комфорт для лікарів і пацієнтів. Попри війну Дніпро продовжує оновлювати медзаклади.