Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Тренінги для педагогів: у Дніпрі вихователям допомагають адаптуватися до дистанційного навчання

Навчання освітян. У закладах дошкільної освіти Дніпра працюють три з половиною тисячі педагогів. Усіх зараз переводять на дистанційне навчання. Вихователі зізнаються, що то складний процес. Адаптуватися до нових вимог педагогам допомагають викладачі інформатики на тренінгах від проєкту «Освітня траєкторія».

Галина Холодна, вихователька: «Діти в нас маленькі, тому вони не можуть самі з нами працювати. І ми працюємо, звісно, з допомогою батьків. Вони обов’язково є посередниками, які включають їм ці ноутбуки, які працюють з ними».

Анастасія Матвієнко, вихователька: «Зараз ми вийшли на новий рівень навчання. Дуже складно нам було перший час, але навчившись працювати з платформами  Zoom Room, батьки змогли в зручний для них час переглядати відеозаняття».

Микола Кузічев, консультант з інформатичної галузі Центру професійного розвитку «Освітня траєкторія» Дніпровської міськради: «Зробили великий-великий тренінг. Це така освітня толока була, в якій ми задіяли як наш центр, так і базові школи, де запросили до команди вчителів інформатики».