Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Тренажери та футбольне поле замість аварійного майданчика. У Дніпрі відновлюють спортивні комплекси

У Дніпрі ремонтують аварійні дитячі та тренажерні майданчики у дворах. Реконструкцію проводять на прохання мешканців, які звертаються на гарячу лінію Дніпровської міської ради та до місцевих депутатів. За 2023 рік до КП «Розвиток територій міста» надійшло більше ніж 700 подібних звернень. Так на фінішній прямій роботи по просп. Героїв, 18.

«Там майданчик розділений на декілька зон: ігровий, спортивний (з тренажерами) та мультифункціональне поле – з футбольними воротами. Улаштували на кожному спеціальне покриття з наливної гуми», – показала представниця підрядної організації Ірина Костенко. 

А місцева мешканка, мати двох дітей Оксана Лахно каже: «Тут раніше була всього одна гойдалка та зламана пісочниця. Звернулись до міської ради з проханням убезпечити нашим дітям простір – зробили дуже добрий майданчик замість аварійного. Тут спортом можна позайматись моєму старшому синові, молодший може у футбол пограти – й усі зони відокремлені». 

Зі свого боку директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб підкреслив: «Цьогоріч вже відремонтовано понад 55 комплектів обладнання на дитячих майданчиках. Наступного року КП «Розвиток територій міста» планує провести ремонт близько 70 об’єктів, їх перелік ще формується».

Читайте також: Новий колектор: на Перемозі буде сухо