Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Транспорт, ЖКГ та соцполітика: департаменти міськради Дніпра звітують про роботу, проведену за добу

Протягом дня, 30 січня департаменти Дніпровської міської влади працювали за своїми напрямками. Зокрема: 

ДЕПАРТАМЕНТ БЛАГОУСТРОЮ ТА ІНФРАСТУКТУРИ

Працівники КП «Дніпроводоканал» за добу відпрацювали 33 заявки з Контакт-центру повʼязаних з водопостачанням та водовідведенням.

ДЕПАРТАМЕНТ ТРАНСПОРТУ ТА ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні протягом дня  виконали поточний ремонт 6 трамвайних вагонів та 4 тролейбусів.  Очищено 112 стрілочних переводів. Відремонтовано 14 рейкових стиків. Виконано поточний ремонт 1300 метрів контактної мережі. Проведено профілактичні ремонти на 3 тягових підстанціях.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 21 вагона. Здійснено щоденний огляд 7 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатора. Перевірена апаратура тунельного зв’язку. Виконано обхід колії, огляд металевих споруд та перебірка вузлів контактної рейки.

КП «Транспортна інфраструктура міста» виконало ремонт 2 світлофорних об’єктів та налагодило контролери на 8 світлофорних об’єктах. Також було здійснено техобслуговування 22 дорожніх знаків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 763 штрафи та евакуювала 50 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 13 звернень громадян.

ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВОГО ГОСПОДАРСТВА

До міської аварійної служби, що опікується багатоквартирними будинками міста, надійшло 37 заявок стосовно аварійних ситуацій у будинках міста.

Виконано:

– ремонт систем холодного водопостачання – у 7 будинках;

– ремонт каналізаційної системи – у 19 будинках;

– ремонт системи центрального опалення – у 11 будинках.

Також було проведено планові роботи у житлових будинках, такі як заміна сантехнічних та електричних систем, а саме:

– прочистка системи каналізації – у 26 будинках;

– заміна труб опалення – у 8 будинках;

– заміна труб холодного водопостачання – у 3 будинках;

– заміна запобіжників та електропроводки – у 10 будинках.

ДЕПАРТАМЕНТ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

Співробітниками департаменту соціальної політики сьогодні було надано 1760  консультацій, за напрямом діяльності підрозділу.

З них 16 – у штабі адміністрації Соборного району та НВК №66 щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів.

Прийнято 17 пакетів документів на надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів, у тому числі 14  – від постраждалих від ракетного обстрілу 14 січня.

Окрім того, фахівцями  департаменту опрацьовано 59 звернень на гарячу лінію. 

 До управлінь соціального захисту населення за призначенням державних допомог звернулося 130 осіб.

 До соціального гуртожитку зараховано 1 особу з числа дітей-сиріт. 

Станом на сьогодні тут мешкає 14  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (віком 18-23 роки) та 12 ВПО  (у т. ч. 2 дітей).

 У Дніпровському міському центрі денного перебування для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді надано послуги 12 особам.

У закладі «Мамине щастя» отримують послуги 9 жінок та 12 дітей. Сьогодні з ними проведено групову психологічну роботу з розвитку емоційного інтелекту та усвідомлення власних емоцій та почуттів.