Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Тільки торік у Дніпрі протезували 188 учасників бойових дій. У місті безкоштовно надають стоматологічну допомогу УБД

Людмила – стоматологиня-терапевтка. Працює в одній зі стоматологічних поліклінік Дніпра вже вісім місяців. Приїхала до міста з Донеччини на початку Великої війни.

«Усе життя працювала у своєму містечку. Мені дуже подобалась моя професія. Із початком російської навали життя для мене зупинилось. Я не знала що робити. Ба більше – переїхали у великий Дніпро. Я проїжджала повз цю велику поліклініку та подумала про себе: «У мене є професія, багато років досвіду. Треба спробувати попрацювати у такому великому закладі».

Мрія Людмили здійснилася.

«У поліклініці до моїх робочих обов’язків входить: проводити первинний огляд, діагностику й загальне лікування. Наприклад, готую порожнину рота під протезування. Якщо є серйозні проблеми — направляю до вузького фахівця. У цій поліклініці добре, бо всі спеціалісти в одній будівлі. До того ж тут дуже  сучасне обладнання. А робота тут мене надихає», — ділиться пані Олена. 

Ця стоматологічна поліклініка найбільша та найпотужніша у Дніпрі. Тут працюють висококваліфіковані лікарі.

«У поліклініці надають повний спектр стоматологічних амбулаторних послуг як дорослим, так і дітям. Наприклад, лікування некаріозних хвороб зубів, неускладненого та ускладненого карієсу, захворювань тканин пародонту та слизової оболонки порожнини рота, проводяться малі хірургічні операції. До того ж у нас сучасне обладнання», — розповітає лікарка-стоматологиня Марта Володимирівна.

Ще Дніпро надає безкоштовну стоматологічну допомогу учасникам бойових дій.

«У цій поліклініці в рамах комплексної програми «Здоров’я населення м. Дніпра» учасникам бойових дій проводимо безкоштовне лікування зубів та зубопротезування високоякісними матеріалами. За 2023 рік у нас протезували 188 учасників бойових дій. Встановили 245 імплантатів», — підсумувала Марта Володимирівна.

Читайте також: Електронний рецепт, е-лікарняний та е-направлення. Які електронні послуги можна отримати в медзакладах Дніпра