Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Теракт у Кривому Розі: росіяни вдарили по житловому будинку та навчальному закладу, є загиблі

Сьогодні під час повітряної тривогу у Кривому Розі пролунали два вибухи. Окупанти балістичними ракетами поцілили у 9-поверховий житловий будинок та навчальний заклад. 

Росіяни завдали ракетного удару по дев’ятиповерховому житловому будинку в Кривому Розі.

«І повернулася до газового лічильника, щоб передати показники газу – сьогодні останній день. І раптом мене відкинуло так, що я виявилася – трикімнатна велика квартира – в коридорі. Нічого не зрозуміла. Потім обернулася — всі вікна, двері, все навстіж, усе вибито».

«Коли чую, щось струснуло. А потім бабах. І стало на мене все сипатися – уламки дверей, шибки, вікна. Все, що вилетіло».

Зруйновано майже всю секцію багатоповерхівки. Вибухів пролунало два.

Сергій Лисак, голова Дніпропетровської ОВА: «Як стало пізніше відомо, на територію міста Кривий Ріг прилетіло дві ракети, попередньо — також балістика. Одна з них влучила в житловий будинок. Інша ракета влучила в учбовий корпус учбового закладу — нашого економічного технікуму».

Біля будинку організували два оперативні штаби. Там постраждалі можуть отримати їжу, воду та подати заяви на матеріальну допомогу.

Олександр Вілкул, керівник Ради оборони Кривого Рогу: «Зараз завали розбирають. Вдалося уникнути взриву газа, тому що була велика утєчка. До уваги мешканців, що проживають навкруги, тому що постраждало в різній степені важкості до тисячі будинків».

Під завалами ще можуть перебувати люди. Рятувально-пошукові роботи тривають.

Читайте також: На місці ракетного удару у Кривому Розі працює пункт для звернень постраждалих громадян