Site icon Телеканал «ДніпроTV»

 «Танцюй зі мною, Україно!»: хореографічне шоу подружжя Кот-Татарінцева

Всеукраїнське шоу подружжя хореографів Євгена Кота і Наталі Татарінцевої «Танцюй зі мною, Україно» – у Дніпрі. Крім професійних танцівників, на сцену вийшли і діти дніпровської студії танцю «Time2dance». Головна мета концерту – зібрати кошти на реконструкцію та обладнання шкільних укриттів на деокупованих територіях. Наступний виступ танцювальні зірки готують в Одесі.

Палкі танці та світломузика. На сцені ПК «Шинник» у Дніпрі живе танцювальне шоу відомого хореографа Євгена Кота та його дружини Наталі Татарінцевої  «Танцюй зі мною, Україно».

«Ми хочемо, щоб у наших глядачів думки розвіялися про все погане, і вони надихнулися нашим концертом, і вони відчули, що хочуть жити далі. Зрозуміло, що нікуди не діваються наші сьогоденні проблеми, але хоча б на годинку ми їх могли надихнути, щоб люди могли продовжувати боротьбу, бо зараз всі втомилися, але ми артисти – ми маємо це робити, маємо надихати на те, щоб не опускати руки», – кажуть хореографи Наталія Татарінцева та Євген Кот.

Шоу складається з трьох блоків: «Танцюй», «Зі мною», «Україно». Присвячене українським традиціям, культурі та самоідентифікації.

А ще – мовою танцю Євген Кот розповів про початок власної танцювальної кар’єри у Херсоні, життя в Києві, про перше кохання, злети і падіння.          

«Я довго чекала, я затягла сюди свою подружку, колегу, я дуже хотіла сюди потрапити, це була моя мрія, я дуже чекала, щоб Кот із дружиною щось подібне зробили. То є просто бомба», – ділиться враженнями дніпрянка Вікторія.

А родзинкою шоу, кажуть організатори, стали дніпровські діти, які виступили разом із українськими зірками на одній сцені.

«Побувавши на репетиції, я подивилась та зрозуміла: незважаючи на те, що танцівники були без костюмів та без якогось гриму, ця масштабність, що вони вміють працювати зі сценою – це дуже класно», – каже Ксенія, дніпровська хіп-хоперка.

Головна мета концерту – зібрати кошти на реконструкцію та обладнання шкільних укриттів на деокупованих територіях. Наступний виступ танцювальні зірки готують в Одесі.

Читайте також: Що потрібно молоді: на Дніпропетровщині стартувало масштабне опитування