Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Талановиті вихованці Міського палацу дітей та юнацтва презентували святковий концерт «Соборна мати, Україно…»

У дніпровському Міському палаці дітей та юнацтва відбувся святковий концерт «Соборна мати, Україно…». Захід приурочили до Дня Соборності України. На сцені виступили творчі колективи палацу, зокрема й танцювальні, хореографічні, співочі. Серед запрошених глядачів – викладачі, вихованці інших міських закладів позашкілля, а також родини з дітками із числа внутрішньо переміщених.

«Такі заходи виховують наших дітей у дусі патріотизму та любові до нашої України. Гуртують нас усіх. У ці непрості часи – це дуже важливо. А ще – відволікають, формують у дітей активну громадську позицію, гордість за свою країну, її захисників. Попри все дітки мають можливість відвідувати творчі гуртки, займатися, аби потім демонструвати свої таланти на святкових концертах. Дякуємо усім, хто долучився до сьогоднішнього. Це неймовірні емоції», – підкреслила представниця департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Яна Руденко.

За словами директорки Міського палацу дітей та юнацтва Альони Шульги, у святковому концерті взяли участь 300 вихованців закладу, які презентували хореографічні, вокальні номери тощо.

«Родзинка святкового концерту – презентація кліпу, у якому знялися як вихованці палацу, так і педагоги. Цей кліп про те, як зараз важливо бути згуртованими, об’єднаними. Дякуємо нашим ЗСУ, захисникам за те, що наші дітки мають змогу виступати, демонструючи свої таланти та даруючи один одному гарні емоції», – зазначила Альона Шульга.

Серед учасників концерту і дев’ятирічний Лев Абрамик. Хлопець є учасником співочого гуртка «Співаночка».

«Люблю співати. Роблю це з превеликим задоволенням. Співаю українські пісні. Вони – мелодійні. Готувалися до цього святкового концерту дуже ретельно. Репетирували наші виступи. Приємно було бачити повну залу глядачів. Такі патріотичні концерти ще більше прищеплюють любов до українського, виховують патріотизм», – розповів хлопець.

Читайте також: У Дніпрі пройшов фестиваль зі спортивних бальних танців «DNIPRO OPEN 2024»