Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Табір «Діти Дніпра» прийняв першу зміну

Старт сезону. Дитячий муніципальний табір «Діти Дніпра» прийняв свою першу зміну – 300 маленьких дніпрян. Оздоровлюються у таборі безкоштовно. Тож, як стати «дитиною Дніпра» та що підготували організатори на першу зміну – дивіться у сюжеті Мирослави Жулінської.

Розпочався сезон у таборі «Діти Дніпра» із танцювального батлу. Перемогла – дружба. У подарунок діти отримали усмішки, повітряні кульки та море позитивних емоцій. Не зіпсувала гарний настрій навіть рясна злива.

Євген Мінько, вихователь у таборі «Діти Дніпра»: “Мы так рады, наконец-то, что лето наступило. Хоть и немножко сейчас оно нас не радует, настроение летнее. В лагере мы отдыхаем. Каждый день мы открываем что-то новое, учимся дружить, отдыхать”.

Відпочивальниці Марії – 10. Дівчинка в таборі вдруге і вже знайшла нових друзів.

Марія, відпочивальниця: “Ми ще дуже подружились із вожатими. Ми репетируємо свої танці, коли нам кажуть виступати, і всі нам аплодують, і всі дуже дружні. Мені тут дуже подобається. Вожаті стали ще добрішими, кімнати стали ще просторнішими, ліжка стали ще м’якішими і сни стали ще кращими”.

Цього літа табір прийме 13 змін, які триватимуть по 6 днів. Шанс потрапити на одну з них  ще є.

Лілія Березовська директорка КП «Оздоровлення та відпочинок» міськради: “Табір користується великою популярністю серед мещканців міста. І також є реєстрація в резерв. Будь ласка, реєструйтеся. Заходьте на сайт http://ztv.dp.ua/dt/register/ . Всі діти, які зареєстровані там, мають можливість потрапити на зміну”.

Усього у таборі «Діти Дніпра» цього літа планують оздоровити близько 4 тисяч дітей.