Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ситуація знаходиться під контролем ЗСУ, — Олександр Вілкул про можливий контрнаступ росіян на Криворізькому напрямку

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул прокоментував інформацію про створення окупантами ударного угруповання на Криворізькому напрямку та плани ворога щодо контрнаступальних дій. За його словами, ситуація контролюється Збройними силами України.

Він зазначив, що протягом 5 місяців на цьому напрямку будували глибокоешелоновану оборону, а ЗСУ повністю володіють ситуацією.

“Після появи цієї інформації стало багато дзвінків, обговорень в інтернеті і соцмережах. Не треба сприймати її занадто емоційно та завчасно будувати якісь гіпотези. Так, йде війна. Так, у противника багато сил і засобів, і вони їх часто перекидають з одного напрямку на інший. Бойовий дух наших частин вкрай високий. Разом з військовими ми 5 місяців будували глибокоешелоновану оборону та готувалися до будь-якого розвитку подій. Тому ситуація знаходиться під контролем Збройних сил України”, — наголосив він.

Вілкул тако зазначив, що українські захисники продовжують давати відсіч сбробам ворога провести розвідку боєм та завдають ударів по складах боєприпасів, скупченнях живої сили і техніки противника.

Читайте також: Окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини: є руйнування