Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ситуація з енергопостачанням у Дніпрі все ще важка

Ситуація з енергопостачанням у Дніпрі досі залишається вкрай важкою. За завданням мера Бориса Філатова комунальники працюють 24/7 і  стають до роботи на об’єктах одразу після відновлення ДТЕКом електроенергії.

Станом на 10:00 запущено будинкові котельні по вул. Воскресенській, Пожежній, Будівельників, Береговій, Аграрній та Івана Мазепи.

Районні котельні досі зупинено через відсутність електроенергії від ДТЕК чи ЦЕК.

На Лівобережній частині міста працює 1 районна котельня, але тиск води знижується.

У КП “Теплоенерго” зазначають, що роботу котелень та тепло-розподільчих пунктів відновлюють одразу як на них подають електроенергію. Проте через часті перепади напруги – ситуація у Дніпрі щодо роботи об’єктів теплопостачання постійно змінюється.

Станом на 10:00 через відсутність водопостачання (немає електроенергії на підвищувальній насосній станції) досі не запущена робота  4 котелень Центрального району. Без опалення зараз знаходяться 169 будинків по пр. Поля, вул. Полєтаєва та вул. Новосільна.

Працівники КП «Коменергосервіс» з 5 години ранку заповнювали систему теплопостачання на ж/м Придніпровськ та ж/м Сонячний від ТЕС. Проте через несправності на станції з 9:00 роботу тимчасово призупинено. Орієнтовно роботи продовжаться о 13:00.

Через відсутність тиску холодного водопостачання поки не запущена робота котелень на ж/м Північній.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Читайте також: Ситуація на ранок з водою, теплом та світлом у містах Дніпропетровщини