Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ситуація в Нікопольському районі тривожна, але контрольована — голова РВА

У Нікопольському районі бойових дій немає, але вони є у Херсонській області, яка межує з Нікопольським та Криворізьким районами. Про це повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко. 

«Мешканцям району чутно звуки роботи артилерії. Нічних великодніх богослужінь у нас не було, лише вдень. Люди з розумінням до цього поставилися і ніяких хвилювань з цього приводу не було», – сказав він під час брифінгу 25 квітня.

Наразі в районі штатно працюють громадський транспорт, підприємства та об’єкти критичної інфраструктури. В районі наразі знаходяться близько 6 тисяч переселенців, проте в адміністрації їх закликають рухатись далі через близькість до бойових дій.

«Багато промислових підприємств як великих, так і малих, ФОПів повернулися до роботи. Звичайно, спостерігається менший попит клієнтів, замовлень. Посівна кампанія у районі майже закінчується. Усе відбувається спокійно. Підриву техніки, боєприпасів у полі не було. Аграрії засівають максимальну кількість земель. У районі близько 6 тис. переселенців. Разом з волонтерами їм допомагаємо. Водночас закликаємо рухатися далі, оскільки район межує із зоною бойових дій», — зазначив Євтушенко.

Читайте також: Російські окупанти обстріляли Широківську громаду на Дніпропетровщині