Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ситуація на ранок з водою, теплом та світлом у містах Дніпропетровщини

Енергетики та комунальні служби всю ніч працювали над ліквідацією наслідків ракетних ударів по Дніпропетровщині 16 грудня. Ситуація на 10:00 у найбільших містах регіону.

Павлоград. Електропостачання в місті поступово відновлюється. Водопостачання на місто здійснюється, котельні  виходять на робочий режим.

Кам’янське. Після відновлення електропостачання, зранку знову відключена лівобережна частина міста, разом з котельнею і правобережною ТЕЦ .
Водоканал завершує роботи з відновлення водопостачання на правому березі. Очікується відновлення електропостачання для запуску тепломереж міста і водопостачання на лівому березі.

Кривий Ріг. У місті 100% підключено воду, де від електрики, де на генераторах. 90% міста із теплом. Електротранспорт сьогодні працювати не буде через обмеження щодо постачання електроенергії. Газопостачання здійснюється всім споживачам стабільно.

Нікополь. Зберігаються аварійні відключення електрики. Інфраструктура в місті працює, відновили водопостачання. Лікарні та інші важливі об’єкти працюють.

Читайте також: Внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг загинуло 4 людини: вночі під завалами знайшли тіло хлопчика