Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ситуація на дорогах Дніпра після чергового снігопаду

Від ночі до сьогоднішнього ранку Дніпро вкривало снігом. Аби попередити можливий транспортний колапс, комунальні служби міста відразу застосували чималий технічний ресурс. Ранкові затори вкотре виникли не тільки через негоду, а й через необачність окремих водіїв.

Рух містом не зупинявся ані вночі, ані вранці під час рясних снігопадів.

“Скарг ніяких немає, в мене все добре”.

“Дорога чиста, очищена завжди. Не помічала проблем”.

“Були затори невеличкі, ускладнився рух, а так… в той час, коли я їхала – це нормально”.

“Я у центр ще не їздив, але по набережній, по правому березі, заторів немає. Зверху у нас техніка працює, принаймні у районі вокзалу, на виїзді з траси техніка працює”.

Щоб вивільнити автошляхи від снігу і попередити затори, фахівці працювали всю ніч.

Антон Андрієнко, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників: “Сьогодні, під час нічної очистки, працювали 91 одиниця техніки, в тому числі 17 одиниць мінітехніки. Було висипано близько 1200 тонн піщано-соляної суміші, 600 тонн суміші відсіву з сіллю і 6 тонн чистої солі”.

Результати нічної роботи — вільних рух вдень, в тому числі для комунального транспорту.

Денис Щербина, головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: “Сьогоднішній снігопад не викликав ніяких негараздів у роботі транспорту, тобто усі маршрути як автотранспорту, так і електротранспорту працювали у звичайному режимі, без збоїв будь-яких, без порушень інтервалів руху та без зупинок на маршрутах”.

Снігопади в Україні, за прогнозами, триватимуть. Представники міськради звертаються до водіїв із проханням проявити обачність і обережність.

Антон Андрієнко, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників: “Очікуються і сьогодні погані умови. Тому все ж таки не варто залишати транспортні засоби на прибордюрному просторі, аби комунальна техніка вночі могла нормально працювати і очищати сніг там, де це необхідно”.