Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сили оборони знищили 11 з 14 “Шахедів” цієї ночі, але є влучання на Харківщині і в Одесі

У ніч на 25 січня 2024 року противник завдав удару 14-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ – рф. та мис Чауда – Крим, а також чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської обл. – рф. у напрямку Харкова та однією – з окупованої Донеччини.

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи і мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті бойової роботи знищено 11 «шахедів» у межах Одеської та Миколаївської областей.

Унаслідок атаки дронами на Одесу постраждали 6 людей. Про це повідомляють в ОВА

Сили оборони півдня знищили над областю 10 безпілотників. Один зі збитих “Шахедів” поцілив у частково заселену новобудову, сталася пожежа. Ще 1 — пробив дах двоповерхової житлової будівлі.

Також 1 БпЛА упав поруч із пошкодженою під час попередньої атаки багатоповерхівкою. Від вибухової хвилі у навколишніх будинках повилітали вікна, вщент вигорів запаркований у дворі автомобіль, ще декілька побито.

Ворог влучив у складське приміщення меблевого комбінату в промисловому районі Одеси. Спалахнула потужна пожежа через велику кількість легкозаймистих речовин.

Також ворог атакував ракетами Харківщину.

У Чугуївському районі травмовано 4 людей: жінки 60, 39, 26 років та 17-річний хлопець. У підлітка поранення мʼяких тканин голови, обличчя та кінцівок. Він перебуває у стані середньої тяжкості у лікарні. Пошкоджено та зруйновано 4 житлових будинки, легкові автомобілі. Про це повідомляють у ДСНС.

Інша ракета влучила у приватне підприємство у Харківському районі. Там зайнялись 2 складські споруди. Пожежа охопила 250 кв. м. Люди не постраждали.

Читайте також: Сьогодні у Дніпрі трамваї № 5 курсуватимуть за зміненим маршрутом