Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Супутниці чоловіка, який загинув під час стрілянини в Дніпрі, обрали запобіжний захід

Супутниці чоловіка, який загинув під час стрілянини у Дніпрі, обрали запобіжний захід. Кілька днів тому Тетяні Патинці повідомили про підозру за статтею «Опір представникові влади». У суді підозрювана була без адвоката. Жінка заявила, що не збирається ухилятися від слідства та вважає недоцільним запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Що вирішив суддя?

Тетяна Патинка прийшла до суду без адвоката, засідання тривало майже дві години. 23-річній пасажирці «Ягуара» оголосили підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України — опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу тощо.

«Зрозуміла вам суть пред’явлення підозри?» — «Так», — «Питання про застосування запобіжного заходу ви отримали?» — «Так, слідча була».

Прокурори просять про запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Підозрювана у суді заявила, що винною себе не вважає. Нібито поліцейський не надав їй свого посвідчення. Тетяна зачитувала заздалегідь написану промову з телефону. Не обійшлося і без сліз, коли просила про особисте зобов’язання для себе.
Передивившись відео з бодікамер поліцейських, послухавши обидві сторони, суддя пішов у нарадчу кімнату. 30 хвилин очікування — і рішення оголошується.

«Застосувати до підозрюваної Патинці Тетяни Олександрівни запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період доби, і заборону залишати місце фактичного проживання в період часу з 21 години, до 7 години ранку наступного дня».

На питання журналістів, чи згідна вона з рішенням, дівчина відповіла, що незабаром в одному з видань вийде велике інтерв’ю з нею.
Під нічним домашнім арештом Тетяна буде перебувати до 13 листопада.

Читайте також: Геннадій Корбан: «Вилучення «силового» ПДФО знизить обороноздатність»