Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сучасний коворкінг на 100 осіб обладнали в підвалі закладу позашкільної освіти

Коворкінг в укритті. В центрі «Штурм» обладнали підвальне приміщення як укриття для вихованців та вихователів. Тут можна провести час, доки не закінчиться повітряна тривога. 

Для безпеки вихованців під час освітньої діяльності в центрі «Штурм» провели капітальний ремонт тимчасового укриття. Тут тепер затишний коворкінг з родзинкою — мурал із зображенням ляльки-мотанки, яка символізує жінку-берегиню.

«Тут внизу закодована назва центру — це «Штурм», він таким кодом являється. Ці ляльки маленькі — це символи наших підрозділів, їх 6, тому і ляльок 6».

В тимчасовому укритті є все необхідне — альтернативне освітлення, генератор, старлінк та обладнані вбиральні.

Ігор Шаламаев, заступник директора КПНЗ «Дитячо-юнацький центр «Штурм» ДМР: «Тут підлога була на 50 сантиметрів вища, тут комунікації — тепла вода та каналізація були на рівні колін. Тож за допомогою міського бюджету, батьківських коштів, за допомогою наших співробітників, наших учасників спільноти «Штурм допомога» ми зробили ось таке укриття».

Головна мета — створення простору для дітей, де буде безпечно і комфортно емоційно та фізично.

Біла Дар’я, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР: «У нас 11 наших закладів мають укриття, але всі вони відрізняться один від одного. І ми зараз з вами знаходимося в приміщенні. Я його навіть не можу назвати «підвал», тому що дуже гарно у колег вийшло його обладнати. Більш того, воно надзвичайно красиво прикрашено».

Капітальний ремонт тривав приблизно 8 місяців. Простір може прийняти до 100 осіб.

Читайте також: До Дніпра прибули нові багатофункціональні медичні ліжка для тяжкохворих пацієнтів