Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сучасний дизайн та технології енергозбереження: у Кривому Розі будують двоповерховий басейн

У Кривому Розі зводять басейн «з нуля». За програмою «Велике будівництво» конструюють двоповерхову споруду для поціновувачів плавання. 

У Центрально-Міському районі Кривого Рогу будівельники вже облаштовують ділянку для басейну за новітніми технологіями. Двоповерхова споруда «зростає» на місці пустиря.

Володимир Орлов, перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації: “Це буде сучасний комплекс з унікальним дизайном, вітражними вікнами. Це басейн на 25 метрів. Все зроблено для того, щоб дорослі і діти займалися плаванням. Також будуть зроблені умови для людей з інвалідністю”.

Наразі будівельники працюють над фундаментом. Вже завершили розробку котловану. Тепер заливають бетоном плиту. На 1-му поверсі розмістять велику залу з тренажерами та зоною для фітнесу. Облаштують тренерські, роздягальні та душові.

Сергій Гавриленко, генеральний директор компанії «Стройінвест»: “Об’єкт дуже цікавий, представляє собою будівлю, виконану в двох світлах, загальна площа забудови складає більше 2 тисяч м², а площа приміщень 3664 м²”.

Покрівля? зі слів Сергія, буде мембранною. Вона міцна і довговічна, добре утримуватиме тепло. Чашу басейну оснастять новітньою системою очищення води. Вона буде триступеневою. Регулюватиме кислотність, жорсткість. А ультрафіолетовий фільтр «вбиватиме» бактерії.

Антон Захаров, житель Кривого Рогу: “У нас город длинный, поэтому чем больше бассейнов, тем лучше. Я только рад. Жду, когда откроется и буду ходить. Я, наверное, один из первых в списке”.

Ще два басейни прямо зараз зводять у Слобожанському та Нікополі.