Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Студентки Університету третього віку взяли участь в чемпіонаті з чирлідингу

Танцювали, сідали на шпагат та показували акробатичні номери. Студентки УТВ взяли участь в чемпіонаті з чирлідингу. 

Перед виступом – розминка. Студентки УТВ готуються показати, чого навчились на заняттях із чирлідингу. 

Пані Наталія займається в університеті понад 5 років. Постійно відвідує заняття з фізкультури, вивчає англійську та польську мови. А от чирлідингом захопилась лише місяць тому. Каже, найбільше підтримали онуки. 

Як їм займатися професійно — це мабуть дуже важкий вид спорту, а як ми займаємося, то це дуже приємний вид спорту для нашого організму усього, і для нашого духовного стану”, — каже Наталія Величко слухачка УТВ.

Тренерка Вікторія Захарченко розповідає, вправи для студенток адаптувала, тут немає надто жвавих стрибків та різких рухів. 

Я намагалася адаптувати танець, щоб він був для всіх, і можна сказати, посилом для тої групи, частини котрої в мене була з початку. Потім у нас групка трішки збільшилася, тому ми сьогодні будемо першою частиною виступати, а вже до наступних змагань ми будемо і підтягувати іншу частину нашої групи”, — розповідає Вікторія Захарченко тренерка з чирлідингу.

Свої вміння показали 4 команди УТВ, це понад 80 людей. 

Будуть дебютувати в категорії “мастерс”, демонструвати чому вони навчились, і мені здається, надихати молоде покоління і своїх коліжанок — містянок золотого віку, що в такому віці справді все можливо”, — зазначає Вікторія Дерець головна спеціалістка управління з питань розвитку соцзахисту населення ДМР.

І хоч ці виступи були показові, студентки УТВ вже готуються до справжнього чемпіонату.