Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку вже 17 загиблих (оновлено)

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі збільшилася до 17, з них – 1 дитина . Із завалів врятували вже 38. Про це повідомляє ДСНС України.

“О 07:00 планується проведення ротації особового складу. Встановлено 4 намети ДСНС та один намет від волонтерів (забезпечено харчування). Психологами ДСНС надано допомогу 40 постраждалим”, -йдеться у повідомленні.

Тривають пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів. 

Всього до робіт залучено 520 осіб та 140 од. техніки з них: від ДСНС 160 осіб та 40 од. техніки, національної поліції 125 осіб та 20 од. техніки, 20 карет швидкої медичної допомоги, 57 од. техніки комунальних служб, близько 110 волонтерів (з них 7 кінологів та 5 пошукових собак) та 15 осіб товариства Червоного Хреста.

Крім того, залучено 4 кінологічні розрахунки Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС (м. Ромни) та 20 рятувальників та 4 од. техніки Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС (м. Київ).

Оновлено: Як повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, станом на 7:25 вже 18 загиблих.

Читайте також: Представники департаменту самоорганізації населення допомагають мешканцям будинків, які постраждали від обстрілу