Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Де провести новорічні канікули у Дніпрі?

Активні канікули! Для дітей та їх батьків у Дніпрі підготували мюзикли, вистави та квести. Заходи заплановані у міських бібліотеках, палацах культури та музеї.

Репетиція мюзиклу «Ніч перед Різдвом». Твір переробили на сучасний лад, а головною родзинкою є те, що замість професійних акторів грають співробітники бібліотек.

 Одну з головних ролей грає заступниця директора Катерина — вона Королева Гламуру.

«Зараз підлітки полюбляють щось таке цікавеньке, яскраве, модненьке. Тому трошки привідкрию вам секрет – у нас Вакула буде здобувати 15 айфон для своєї Оксани», – каже заступниця директора «Дніпровських міських публічних бібліотек» Катерина Іванюшкіна.

Прем’єра відбудеться 28 грудня о 16:00 в Центральній міській бібліотеці. Вхід — безкоштовний.

В музеї історії Дніпра підготували новорічно-різдвяний квест. Він вже стартував 6 грудня і триватиме до середини січня.

«Кожна зала, експозиції музею представляє собою декілька станцій музейної вулиці, якою мандрують наші відвідувачі, виконуючи поступово завдання, квести, ребуси, і дізнаючись багато цікавої інформації з історії цього свята», – зазначила директорка КП «Музей історії Дніпра» Олександра Бірюкова.

До проходження квесту запрошують дорослих та дітей від 6-ти років, адже важливо, щоб дитина вміла читати та рахувати.

Новорічний мюзикл «Шрек». Йоговже зовсім скоро представлять у Дніпровському будинку мистецтв. Євгенія та Олег грають Фіону та Шрека.

«Ми брали за основу бродвейський мюзикл Шрек. Надихалися музикою та грою акторів, це трішечки не так як в мультфільмі, але більш музично, більш це ж справжні герої грають. Наші глядачі дуже полюбляють потім з нами фотографуватися, це для них прямо магія», – кажуть актори Євгенія Іголкіна та Олег Пеньков.

Подивитися мюзикл можна 24, 29 грудня та 3 і 6 січня.

Читайте також: «Це просто «вау», що у такий час університет у Дніпрі не закрився. Це підтримало нас та надихнуло на життя» — слухачка УТВ