Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чи підтримують дніпряни встановлення ялинок?

Ялинки Дніпра вже засяяли найяскравішими барвами. Дніпряни охоче роздивляються, роблять фото та насолоджуються передноворічною атмосферою. Зелені красуні встановили вже у сквері Прибережному, парку Шевченка. На вихідних відкриють святкові ялинки у сквері Усачова та Західному. Усі – за кошти меценатів та підприємців.

Ялинка у сквері Прибережному. Її тільки но встановили, але оцінити  вже прийшов Сергій, разом з онучкою Вікторією.

“Ялинки я підтримую, в розумних межах. Для дітей, свято мусить бути, розумієте?”, – каже дніпрянин Сергій.

Зелена красуня штучна, висотою 10 м. Гроші на її встановлення та монтажз бюджету міста не витрачалися.

“Ялинки були придбані ще до війни, це до 21 року. Сплачують все це меценати, підприємці міста. Вони до нас звернулися, що хочуть зробити дуже цікаві проведення свят. І різдвяних свят. Для дітлахів, для молоді міста, для наших відпочиваючих”, – повідомив директор КП “Міська інфраструктура” ДМР Олексій Тесля.

Різдвяне дерево вже встановленеі у в парку Шевченка. Воно, як і у сквері Прибережному,прикрашене 3Д-ілюмінацією.

“Ялинка добра, красива, яскрава, все дуже цікаве. Але хотілось би більше”, – сказала дніпрянка Тетяна.

Цього тижня ще планують відкрити святкові ялинки у сквері Усачова та Західному.

Загалом дніпряни підтримують новорічні декорації. Зупиняються, аби роздивитися деталі і обирають ті заклади, які підготували для них трішки святкової атмосфери. Проте і не забувають про ситуацію в країні.

“Мені подобається, так, те що різні заклади прикрашають свої зали. Але це в тому контексті, що вони також донатять на ЗСУ і публікують ці збори.

Якщо казати, чи це гарно – звичайно. Якщо казати за військових, то багато хто повертається –, звичайно, хочеться побачите місто, яке живе, але живе з розумом”, – зазначили дніпрянки Любов та Валерія.

Ялинки Дніпра будуть радувати містян до середини січня. Тож кожен встигне зробите новорічне фото на згадку про 2023 рік.

Читайте також: Студенти Дніпра передали автівку для 128-ї бригади ТрО