Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Стрілянина в Дніпрі: затримано патрульного, який застрелив чоловіка

Коп застрелив людину в Дніпрі. Це сталось на розі проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної. Поліцейські зупинили авто для перевірки, втім, водійка та пасажир відмовилися вийти. Врешті зчинилася бійка і один з патрульних застосував табельну зброю.

Момент стрілянини і все, що відбувалось до того, зафільмували діти. Вони були в салоні авто, яке зупинили патрульні. 
За кермом жінка, поруч чоловік. На вимогу вийти з салону відмовились, тож копи силою почали витягати їх з машини і застосували газовий балончик. Чоловіка скрутили, він чинив опір, пручався, врешті вирвався і кинув поліцейського на землю. Тоді коп і дістав табельну зброю. Патрульний тричі вистрілив у спину чоловікові. Той впав замертво. Медики швидкої, які прибули на місце, намагались його реанімувати, втім, марно.

Загиблий — Джумбері Силогава. У чоловіка 2 дітей. 

Мережею шириться світлина напарниці патрульного. Вона зі скривавленим обличчям. У соцмережах пишуть: дістала перелом носа та черепа.
В обласній патрульній поліції за кілька годин повідомили: Нацполіція проводить службове розслідування, патрульних відсторонили від роботи.
Втім, згодом в обласній прокуратурі заявили: копа, який стріляв, затримано. Кримінальне провадження розпочали за двома статтями — умисне вбивство та перевищення службових повноважень.

Читайте також: Керівників поліції області відсторонили від роботи через стрілянину у Дніпрі на проспекті Мазепи