Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Стрілянина в Дніпрі: у крові водійки “Ягуару” також виявили алкоголь

У Державному бюро розслідування повідомили нові подробиці інциденту в Дніпрі, в якому патрульний застрелив чоловіка. Як з’ясувалося, у крові водійки “Ягуара” також виявили алкоголь. 

Також встановлено, що патрульний вистрілив три рази, але в загиблого влучили дві кулі, з’ясували журналісти ДніпроTV. Наразі слідство триває.

“Працівники ДБР працюють над тим, щоб якомога якісніше завершити розслідування цього інциденту за участю працівника правоохоронного органу, який під час патрулювання застосував табельну зброю. Внаслідок чого загинула людина. Нагадаю, що кримінальне провадження розпочато за ч.1 ст.115 та ч.3 ст.365 ККУ. Вивчаються усі обставини цієї пригоди. Наразі можемо говорити, що поліцейський здійснив 3 постріли, 2 з яких влучили у загиблого чоловіка. Також встановлено, що його супутниця була напідпитку – у неї зафіксовано 0,32 проміле алкоголю. Досудове розслідування триває. І наразі слідство чекає на завершення необхідних експертиз”, — зазначив Олександр Білка, речник теруправління ДБР.

У рамках розслідування відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних, а поліцейського, який смертельно поранив чоловіка, відправили під домашній арешт. 

Жінці, яка перебувала в машині порушника, повідомили про підозру через опір правоохоронцям. Вона під домашнім арештом на два місяці. 

Читайте також: “Мінувальника” шкіл у Кривому Розі затримали

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/10/video_2023-10-04_18-49-01.mp4