Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Стратегії та інструменти для планування бізнесу у нинішньому році. Для підприємців Дніпра провели безкоштовний нетворкінг

У Дніпрі для підприємців, зокрема, й представників релокованого бізнесу, провели безкоштовний бізнес-нетворкінг «Стратегії та інструменти для планування бізнесу у 2024 році». Захід організували в рамках грантового проєкту «Dnipro&Relocate» Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», який Дніпровська міська рада реалізовує спільно з Агентством системних продажів Альони Сафонової.

Мета проєкту «Dnipro&Relocate» – пожвавлення бізнес-середовища у Дніпрі, сприяння комунікації підприємців та підтримка новостворених підприємств (стартапів), релокованого бізнесу. Проєкт реалізується у рамках муніципальної комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва. Він включає як практичні навчальні курси, так й інформаційні заходи, які проводяться для підприємців міста цілком безкоштовно.

До нетворкінгу долучилися понад 100 учасників. Серед них представники бізнесу різних напрямів, зокрема, й релокованого до Дніпра. Це й аутсорсери, фрилансери, ті, які задіяні у наданні різних послуг, виробники тощо. 

«Кожного тижня проводимо навчання для учасників проєкту, індивідуальні консультації у Центрі підтримки бізнесу на базі Прозорого офісу. Сьогоднішній нетворкінг є вже другим у рамках згаданого проєкту. Вже зараз бачимо результати плідного спілкування учасників. Вони знаходять нових партнерів, обмінюються досвідом, напрацюваннями в бізнесі. Наша спільна мета – допомогти учасникам розвивати свою справу, передусім мікро-, малий бізнес, де самотужки це робити у нинішніх умов непросто», – сказала начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради Ірина Журавльова.

Керівниця проєкту «Dnipro&Relocate» Альона Сафонова зазначила:

«Нетворкінг присвячений плануванню, бо без цього нічого не вийде. Не поставиш мету, не зрозумієш, якою стратегією її досягти, не буде розвитку. І тому завжди кажу підприємцям: треба поставити  мету, зрозуміти, якою стратегією й інструментами її можна досягти. Власне, про це сьогодні і говорили. Для цього запросили потужних спікерів – професіоналів у своїй справі. Серед іншого вони поділилися з учасниками різними сучасними маркетинговими трендами, аби представники бізнесу могли їх враховувати для планування й  розвитку своєї роботи у нинішньому році. Серед спікерів були й практики, які керують як  великим, так і малим виробничим бізнесом. Вони поділилися з учасниками своїми інструментами, які вони вже застосовували чи планують у своїй діяльності. А ще була гарна можливість для учасників зав’язати нові бізнес-контакти!»

Серед учасників нетворкінгу був підприємець з Дніпра Андрій Горбонос. Чоловік має низку бізнесів, зокрема, й по виробництву меду. 

«Корисним виявився захід. Дізнався багато потрібної інформації, знань, які обов’язково застосую при плануванні розвитку своєї справи. Ми повинні знати і розуміти для себе, до чого ми рухаємося, що нас може чекати. У цілому чудовий проєкт «Dnipro&Relocate».  Залюбки долучаюся до навчальних курсів. А ще активно відвідую безкоштовний коворкінг у Центрі підтримку бізнесу. Гарний, сучасний простір для підприємців, де можна попрацювати. А ще отримати консультації фахівців різних напрямів в одному місці», – додав Андрій Горбонос.

Читайте також: Всі квитки розкуплені: театр “Віримо” повертається